16. kolo 4.3.2017

2. slovenska kegljaška liga – Vzhod – moški 16.krog in nova zmaga PERGOLA HIŠE RADLJE!

Pred tekmo smo bili kar precej zaskrbljeni ob dejstvu, da nam bodo zaradi zdravstvenih težav manjkali trije standardni kegljači Ferdo, Matjaž in Oto. Imamo pa dolgo “klop”, ki nam omogoča tudi takšne izpade najboljših.

1. par Silvo in Srečko začneta tekmo zelo obetavno. Silvo se po dolgem premoru spet najde in podre 596 kegljev, kar je bil tudi najvišji rezultat posameznika na tekmi. Bravo “Čanki”. Srečko se bori kot lev ter zmaga za pičlih 5 kegljev s podrtimi 539 keglji. Vodimo 2:0 in 91 keglji plusa!

2. par jaz in Marko kar veselo začneva toda…! Na polno podrem 101 kegelj tako kot moj nasprotnik potem pa se mi ustavi. Izgubim z rezultatom 541 za 21 kegljev. Marku se dogaja še slabše vendar se najde šele v zadnjih 30. lučajih (152) a tudi on izgubi s 523 podrtimi keglji.
Rezultat je izenačen 2:2 vendar še vodimo za 54 kegljev.

3. par Dejan in Marjan bosta odločala! Dejanu spet ne gre najboljše a tudi nasprotnik keglja zelo slabo. 532:493 za Dejana in za našo zmago. Marjan, ki je povratnik po poškodbi kolena nima prave moči zato ga zadnjih 30 lučajev zamenja Vlado. Skupaj izgubita za 16 kegljev kar je dovolj za naše slavje!

Vse bolj se nam nasmiha 1B liga k čemer so pripomogli tudi naši najbližji zasledovalci, ki so bili poraženi.
Na lestvici vodimo za velike 3 točke in v zadnjih dveh kolih potrebujemo še samo eno zmago!!!

Na koncu ob pijači in jedači čestitamo še našemu “kapetanu” Markotu in sodnici Franji za rojstni dan … čudovit večer po naših željah!!!

Podpirajo nas

Urejanje okolice