15. krog 1.b lige za ženske in moške

Razburljivo je bilo na obeh tekmah. Moški v zadnjem parom izborili točko proti ekipi Kočevja, ženske v Celju proti njihovi drugi ekipi tesno izgubile.

Članek v EKIPI

15.KROG 1.B slovenske kegljaške lige – moški Pergola:Kočevje 03.03.2018 v kegljišču Bajta v Radljah ob Dravi.

V goste so prišli “medvedi” iz Kočevja ekipa z dvema točkama prednosti pred nami po 14. krogu.
Veselili smo se te tekme saj smo končno kompletni in v zadovoljivem zdravstvenem stanju.

Tekmo začneta Robert Ribič in Pajtler Srečko, ki je tudi naš sponzor in v zadnjem času zanesljiv kegljač po rezultatih!

Robert je danes senca od kegljača njegovega ranga. Vse mu gre narobe, vse ga moti, še sodnik zato ga v tretji rundi menjam sam. Skupno izgubiva proti najboljšemu kegljaču tekme z 513:601! Zato pa Srečko, na tej tekmi spet naš najboljši kegljač, gladko zmaga 562:536.
Trenutni rezultat 1:1 vendar zaostajamo za 62 kegljev!

Druga sta na vrsti Silvo Mihelič (529) in Ferdo Cigler (558). Tudi njima ne gre po načrtih toda Silvo vseeno zmaga za en kegelj podrt v zadnjem 120.lučaju medtem ko Ferdo izgubi za 16 kegljev! Vsi smo kar malo razočarani saj gostom vse uspeva nam pa bore malo. Rezultat 1:1 minus 77 kegljev!!!

Pred zadnjim parom smo že precej zaskrbljeni in že vidimo poraz 2:6 ali 3:5 toda Dejan Jurač in Bačo Prvoligaš Žigart se s tem ne strinjata. Dejan sicer s težavo zmaga v zadnji igri z zanj skromnih 531:513 zato pa Bačo zanesljivo zmaga 4:0 in 550:512. Bravo Bačo Prvoligaš!!!

Na koncu smo vsi zadovoljni z neodločenim rezultatom 4:4 ter 3243:3264 podrtih kegljev.

Obe ekipi še skupaj proslavimo osvojeno točko ob večerji. Ponovno obdelamo tekmo, najdemo krivce za slab rezultat v vremenu in sreči…!
Kapetanu Marku Ješovniku še zapojemo vse najboljše za rojstni dan potem pa so misli že pri naslednjemu nasprotniku to je Radenska v Radencih.

 

 

 

 

Podpirajo nas

Urejanje okolice